Samsung Galaxy Note 3 og Android 4.4.2, internetthastighet

Han Samsung Galaxy Note 3 begynner allerede offisielt å motta den etterlengtede oppdateringen til Android 4.4.2. En ny oppdatering som gir terminalen mange nye funksjoner i tillegg til bedre ytelse og høyere internetthastighet. Og det er sistnevnte vi ønsker å snakke med deg om i dag. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 og Android 4.4.2, internetthastighet

Som vi alltid forteller deg, elsker vi å dele med deg alle de nyeste videoene som vi synes er ganske interessante. I denne samlingen av “interessante videoer” kunne vi selvfølgelig ikke gå glipp av den vi vil vise deg i dag.

De aller fleste av dere vil allerede vite at Samsung Galaxy Note 3 offisielt mottar den etterlengtede oppdateringen til Android 4.4.2 og alt det innebærer.

Vel, i dette samme innlegget vil vi vise deg en ny video som viser oss på en tydelig og direkte måte hastigheten på internett gjennom Wi-Fi-tilkoblingen som er i stand til å nå dette Samsung Galaxy Note 3 etter å ha blitt oppdatert til den siste versjonen av det mobile operativsystemet til søkemotorene.

Vil du vite resultatet? Videoen under.

¿Hva synes du om internetthastigheten som nås med dette Samsung Galaxy Note 3 på Android 4.4.2?