Samsung Galaxy Note 3 og S4, ny oppdatering løser problemer i tilbehør

Den nye oppdateringen til Android 4.4.2 Kit Kat har kommet til Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4, men med den ulempen at mange brukere har klaget over at etter oppdatering av terminalene har mange av de offisielle tilbehøret til terminalene igjen å fungere ordentlig. Nå ser det ut til at fra Samsung selv har de bekreftet at snart begge terminalene vil motta en ny oppdatering som vil løse alle disse problemene knyttet til tilbehør. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 og S4, ny oppdatering løser problemer i tilbehør

Som vi allerede har nevnt i begynnelsen av dette samme innlegget, etter å ha oppdatert terminalene dine, mange eiere av Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4 De klaget over at tilbehøret til disse sluttet å fungere ordentlig.

Fra det første øyeblikket fra Samsung bekreftet de at denne typen feil ikke hadde noe å gjøre med den nye oppdateringen mottatt av terminalene, men nå ser det ut til at de har ombestemt seg og godtatt problemet.

For å lindre en slik situasjon har de uttalt at de snart vil lansere en ny oppdatering for terminalene som definitivt vil løse problemene med tilbehøret. Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som har med det å gjøre.

Og du,Du har opplevd et slags problem i tilbehøret til din Samsung Galaxy Note 3?