Samsung Galaxy Note 3 på Android 4.4 vs iPhone 5 på iOS 7.1 beta 3

Galaxy Note 3 på Android 4.4 vs iPhone 5 på iOS 7.1 beta 3

Samsung Galaxy Note 3 med Android 4.4 vs iPhone 5 med iOS 7.1 beta 3, en interessant og flott videosammenligning som du uten tvil ikke kan gå glipp av. Vi etterlater deg med alle detaljene og videoen nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 på Android 4.4 vs iPhone 5 på iOS 7.1 beta 3

Som vi alltid forteller deg, elsker vi å dele med deg alle videoene som vi synes er ganske interessante. Og i denne brede listen over interessante videoer kunne du ikke gå glipp av denne utrolige duellen som bringer Samsung Galaxy Note 3 med Android 4.4 og iPhone 5 med iOS 7.1 beta 3 til ringen.

En kamp mellom titanene mellom to av de mest populære terminalene i dag, som også inkluderer “handicap” som hver av disse to terminalene kjører et helt annet operativsystem til den av hans rival.

Jeg synes ordene er overflødige og det er bedre at dere ser det for dere selv, uten å gå mye lenger gjennom grenene nedenfor, overlater jeg dere til video i spørsmålet for deg å bevisst selv.

Og du,Du er mer enn Samsung Galaxy Note 3 eller iPhone 5?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige