Samsung Galaxy Note 3 tilbys til null dollar av T-Mobile

Samsung Galaxy Note 3 og Galaxy Gear 3 har nettopp ankommet til USA, og hvis du tenkte på å hente dem på T-Mobile, er du heldig. Selskapet tilbyr The Galax Note 3 for en startpris på $ 0, selv om dette tilbudet også vil være gyldig for Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S4 og LG G2 for en “begrenset tid”.

At kostnaden for $ 0 for terminalen er en realitet, har selvfølgelig konsekvenser, du må selv inngå en 24-måneders varighetskontrakt for $ 29,50 (noe høyere enn vanlig), men det er et tilbud som vil komme godt nok til å de som ønsker å spare den første betalingen og foretrekker å betale den litt etter litt. Den normale prisen på Galaxy Note 3 hos T-Mobile er 199 dollar med en påfølgende månedlig betaling på 21 dollar.

Hvis du ikke vil kjøpe Samsung Galaxy Note 3 gjennom T-Mobile og foretrekker et annet selskap, kan du vente til 4. oktober og se på tilbudet A&T og Sprint.

Galaxy Note 3 er tilgjengelig i jet svart eller hvit, og du kan bestille den både i butikken og på nettet. Hvis det du ønsker er en SmartWatch, tilbyr Samsung Galaxy Gear et ganske bredt spekter av farger inkludert jet black, beige eller oransje, og det koster 299,99 dollar.

Muligens er kampanjen i en kort periode, derfor, hvis du tenker å kjøpe Samsung Galaxy Note 3, LG G2, Merknad 2 eller Samsung Galaxy s4 Du bør se raskt på T-Mobile før det er over. Vi vet ikke om de andre selskapene vil holde denne typen tilbud, men ikke bekymre deg for at hvis noe mer kommer ut, vil vi holde deg informert.