Samsung Galaxy Note 3 vil ha en ny funksjon i kameraet ditt

Samsung Galaxy Note 3 vil ha en ny funksjon i kameraet ditt

Han Samsung Galaxy Note 3 Det får stadig tennene våre veldig lenge med hver egenskap som det er spekulert i. Til dags dato har vi vært vitne til mulige spesifikasjoner, og i dag ryktes det om bakkameraet.

Samsung Galaxy Note 3 vil ha en ny funksjon i bakkameraet

Og det er at da Samsung Galaxy S4 ble presentert, viste de fra Samsung en serie nye funksjoner som bakkameraet til denne hadde.

I tillegg, og før hendelsen, ble det spekulert i at det nye flaggskipet til koreaneren ville ha en ny funksjon identifisert under navnet S Orb. Til slutt viste det seg ikke å være tilfelle, men nå hevder nye rykter at Samsung Galaxy Note 3 Ja, det ville ha denne nye funksjonen.

Hva er egentlig funksjonen til S Orb?

Denne nye funksjonen er praktisk talt replisert til Google Photosphere-funksjonen. Dette vil tillate oss å ta bilder i form av en kule ved å bevege kameraet 360º. Interessant sannhet ?. For de som ennå ikke har vært veldig klare, så lar vi deg ha en video.

Den nye Samsung Galaxy Note 3 forventes å bli presentert neste september, selv om det foreløpig ikke er noen offisielle detaljer.

I tillegg kan denne nye funksjonen ved å ta bilder senere også nå Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 2.

Det skal også bemerkes at dette alternativet for øyeblikket er tilgjengelig på Nexus 4, slik du godt har sett i videoen at vi nettopp har vist deg, selv om det forventes at Samsung øke alternativene den tilbyr oss ytterligere.

Det spekuleres også i at den nye Samsung Galaxy Note 3 ville komme kjørt direkte under Android 5.0 Key Lime Pie.

Bare tid vil avsløre de endelige egenskapene til det nye koreanske flaggskipet.

Hva forventer du av denne nye Samsung Galaxy Note 3?.