Samsung Galaxy Note 3 vil også komme med en LCD-skjerm

Han Samsung Galaxy Note 3 Det er allerede kunngjort i to forskjellige versjoner, som begge vil være utstyrt med SuperAmoled-paneler. Men nå, og ifølge den siste informasjonen, ser det ut til at den nye phablet fra Samsung vil forføre oss med to nye versjoner til. Mellom disse to nye versjonene av Samsung Galaxy Note 3 som kan nå markedet, står vi overfor en variant som vil gi oss muligheten til å sette inn to SIM-kort. På den annen side ville den andre av de to nye modellene være utstyrt med en LCD-skjerm. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 vil også komme med en LCD-skjerm

Samsung Galaxy Note 3 vil også komme med en LCD-skjerm

Hovedgrunnen til å lansere en ny versjon av Samsung Galaxy Note 3 Utstyrt med LCD-skjerm er i full pris. Med denne nye varianten vil brukere som ikke kan betale hvor mye penger som kreves av den “dyre” versjonen av denne Samsung Galaxy Note 3, ha muligheten til å få denne varianten med en LCD-skjerm for en litt lavere pris.

Denne nye varianten av Samsung Galaxy Note 3 forventes å komme neste november. I følge de siste nyhetene, er hovedårsaken til at Samsung ikke vil lansere denne “lave kostnad” -versjonen for øyeblikket fordi selskapet ikke vil blande seg inn i salget av Samsung Galaxy Note 3 i sin versjon med SuperAmoled-skjerm.

I tillegg til reduksjonen i panelet til dette nye aspektet av Samsung Galaxy Note 3, Det sies også at dette ville redusere oppløsningen til bakkameraet til totalt 8 megapiksler, sammenlignet med 13 som versjonen med SuperAmoled skjerm av dette har. Samsung Galaxy Note 3.

For øyeblikket er ikke detaljer knyttet til prisene på disse to nye versjonene kjent.

¿Du vil gjerne se en “lav pris” -versjon av den nye Samsung Galaxy Note 3?