Samsung Galaxy Note 3 viser oss et bilde tatt med kameraet ditt

Et nytt bilde, angivelig tatt med bakkameraet til Samsung Galaxy Note 3Det har blitt sett på Picasa-profilen som tilhører en amerikansk ansatt i T-Mobile, og selv om den forsvant i noen timer, er den synlig igjen, så skynd deg å sette pris på den med høy kvalitet før den forsvinne fra nettverket igjen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 viser oss et bilde tatt med kameraet ditt

Samsung Galaxy Note 3 viser oss et bilde tatt med kameraet ditt

Og det er at ifølge EFIX-dataene som følger med disse bildene, ble bildene tatt med kameraenheten til en mobiltelefon som har modellnummeret SM-N900T, en enhet som vi vet er LTE-versjonen av Samsung Galaxy Note 3. Det er klart, for øyeblikket er det ingenting som offisielt er bekreftet at disse bildene ikke kunne blitt tatt med bakkameraet til denne Samsung Galaxy Note 3. Hvis dette viser seg å være sant, ville det være en flott ting å se at Samsung endelig støtter modusen fotosfære, nå mye forbedret (Samsung kaller det S Orb) som finnes på enheter med Android-versjoner 4.2 eller nyere.

Det er bare noen få timer igjen til å bli kjent i detalj hver og en av de definitive aspektene ved denne etterlengtede Samsung Galaxy Note 3. Og fremfor alt, et aspekt som mange brukere sikkert vil være veldig klar over, prisen.

Ikke glem å besøke Planeta Red ofte for å være klar over nyheter eller detaljer relatert til den neste phablet på koreaneren.

Og leserne våre,Du tror dette nye bildet faktisk har blitt tatt med bakkameraet til Samsung Galaxy Note 3?