Samsung Galaxy Note 3 vises igjen og indikerer prisen

Vi har snakket ad nauseam om det neste Samsung Galaxy Note 3Vi har til og med vært vitne til et stort antall påståtte designkonsepter. Nå, i dag, ønsker vi å dele med dere alle et nytt konsept med ganske vellykket design, og som gir oss en indikasjon på prisen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 vises igjen og indikerer prisen

Samsung Galaxy Note 3 vises igjen og indikerer prisen

Dette nye konseptet av Samsung Galaxy Note 3 Det ser ut til å være noe av det mest virkelige av det vi har sett til dags dato. Det viser oss et design og former ganske likt de tidligere modeller av terminalen. Vi blir møtt med et litt større panel og de samme menyknappene (fysiske), alternativer og bak på den nedre fronten.

På baksiden forblir alt det samme i dette designkonseptet til Samsung Galaxy Note 3. Vi står foran et kamera i den sentrale delen som også er ledsaget av en kraftig og nyttig LED-blits. På baksiden av denne Samsung Galaxy Note 3 blir vi også møtt med den allerede typiske silkeskjermen til selskapet selv og en liten høyttaler plassert på bunnen. Det ser også ut til å være en S-penn.

I tillegg guider dette nye konseptet oss litt om prisen som det nye Samsung Galaxy Note 3. Og er at hvis disse ryktene er sanne, kan vi forvente at den nye Samsung-terminalen vil koste mellom 700 og 800 euro for den gratis versjonen. Uten tvil en noe høy pris, selv om det forventes hvis vi tar hensyn til selskapet som terminalen kommer fra, og egenskapene den har med seg.

For øyeblikket er dette all informasjon som er publisert til dags dato. Ikke glem å besøke Planeta Red ofte for å være klar over alle nyhetene knyttet til teknologiens verden.

Og til leserne våre,Hva med å betale totalt 750 euro for neste Samsung Galaxy Note 3?