Samsung Galaxy Note 3 vist i rosa

Det er riktig, den siste Samsung Galaxy Note 3 Den er allerede distribuert i en ny og flørtende versjon i en slående rosa farge ideell for de mest innbitte forbrukerne. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 vist i rosa

Samsung Galaxy Note 3 vist i rosa

Uten tvil den nylig lanseringen av Samsung Galaxy Note 3 Det har hatt en enorm innvirkning på markedet. Og er at den nye terminalen til koreaneren selger veldig bra. Med dette har koreaneren også tenkt på de mest innlagte brukerne, og har også bestemt seg for å tilby en rosa versjon av hennes nye terminal.

Denne nye Samsung Galaxy Note 3 i rosa begynner ikke å bli distribuert før neste måned i november, selv om reservene til dette allerede er åpne og bare på det offisielle nettstedet til Phones 4u. For øyeblikket vet vi ikke om kommersialiseringen av denne nye modellen senere vil bli utvidet til den er tilgjengelig på flere plattformer.

Prisen for dette nye Samsung Galaxy Note 3 i rosa, som du kanskje allerede har forestilt deg, er det det samme som for den “originale” versjonen av den. Så lenge vi signerer en leietid hos ethvert telefonserviceselskap, vil prisen selvfølgelig være mindre enn gratisversjonen.

For øyeblikket er dette all informasjonen som er kjent til dags dato om denne nye og flørtende Samsung Galaxy Note 3.

Ikke glem å besøke Planeta Red for å bli informert til enhver tid om nyheter relatert til kommersialiseringen.

¿Du vil gjerne ha en av disse nye Samsung Galaxy Note 3?