Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Som han Samsung Galaxy Note 3 Som Iphone 5s De er to terminaler som er ganske komplette i alle sine seksjoner og trent for å kunne kjøre enhver type oppgave eller videospill i fravær uten noen form for problem. Og det siste er det vi skal snakke om i dag. Vi lar deg sammenligne videoen nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Ved tidligere anledninger har vi kunnet sette pris på et stort antall sammenligninger mellom disse Samsung Galaxy Note 3 og Iphone 5s kjører under den siste versjonen av iOS 7 Men denne gangen ønsket vi å være litt mer spesifikke og dele med deg all denne utrolige komparative videoen mellom begge terminalene som er basert utelukkende på ytelsen de kan tilby under et videospill med høye krav.

Og det er at det nåværende markedet er fullt av et stort antall forbrukere som gir viktighet for ytelsen som en mobil enhet kan tilby oss når det gjelder å kjøre neste generasjons videospill.

I denne komplette videoen vil vi kunne sette pris på førstehånds hvordan slik oppførsel Samsung Galaxy Note 3 og iPhone 5S i en slik situasjon. Uten ytterligere forsinkelse, nedenfor, lar vi deg sammenligningen slik at du på denne måten kan trekke dine egne konklusjoner …

Nå ville vi være interessert i å vite førstehånds meningene fra våre mest lekne lesere …Med hvilke av disse to terminalene du bor? ¿Samsung Galaxy Note 3 eller Iphone 5s?