Samsung Galaxy Note 3 vs Sony Xperia Z Ultra, video sammenligning

Som han Samsung Galaxy Note 3 som Sony Xperia Z Ultra De er to veldig komplette terminaler i hver av sine aspekter som konkurrerer fra din til din om å okkupere den høyeste delen av tabellen i det nåværende markedet. Derfor tror vi det i dag er praktisk å dele med dere en interessant sammenligning mellom disse to terminalene, slik at du kan velge det ene eller det andre avhengig av dine behov som brukere. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3 vs Sony Xperia Z Ultra, video sammenligning

Samsung Galaxy Note 3 vs Sony Xperia Z Ultra, video sammenligning

Som vi allerede har nevnt i begynnelsen av samme oppføring, har begge terminalene mer enn nok egenskaper til å kunne bevege seg rundt et hvilket som helst område med total fluiditet. Det er grunnen til at begge Samsung Galaxy Note 3 Som Sony Xperia Z Ultra er de ganske like terminaler i mange av sine aspekter.

La oss gi en kort gjennomgang av de viktigste egenskapene til begge terminalene for de mest forvirrede før du forlater den aktuelle komparative videoen.

Den nye Samsung Galaxy Note 3 er utstyrt med en gigantisk 5,7-tommers SuperAmoled-skjerm som kan vise en maksimal oppløsning på 1920 x 1080 piksler. I de fjerneste delene av interiøret, og i likhet med Samsung Galaxy S4, vil den bli tilbudt i 4 og / eller 8-kjerne versjoner, avhengig av regionen der den markedsføres. Vi står også overfor 3 GB RAM, et batteri på 3200 milliamp kapasitet, et 13-megapiksel bakkamera og Android 4.3 Jelly Bean.

På den annen side, Sony Xperia Z Ultra Den velger å vise oss sitt fulle potensiale gjennom et panel med en 6,4-tommers størrelse som vil sikre en utmerket gjengivelse av alt multimedia-innhold. Dypt inne i den drives av en kraftig Qualcomm MSM8974 firkjerneprosessor som er i stand til 2,2 GHz klokkehastighet. Andre funksjoner inkluderer et utmerket 8-megapikslers oppløsning bakkamera med Exmor RS-sensor, et batteri på 3050 milliamp og kapasitet på Android 4.2 Jelly Bean.

Uten ytterligere forsinkelse overlater vi deg til den aktuelle sammenligningen, slik at du kan dømme selv.

Etter å ha sett videoen,Hvilken blir du hos? ¿Sony Xperia Z Ultra eller Samsung Galaxy Note 3?