Samsung Galaxy Note 4, første konsepter

Samsung Galaxy Note 4, første konsepter

Dette året kan være et flott år for smarttelefonelskere, vi venter alle på at de store produsentene skal presentere hva som vil være de beste telefonene på markedet. En av disse terminalene vil være Samsung Galaxy Note 4.

Selv om vi fremdeles er langt fra å se denne terminalen offisielt, kan konsepter om hva denne nye phablet av koreanerne kunne komme ut, i dag gir vi deg et konsept designet av gutta fra note4galaxy.com, ideen til disse karene er at terminalen er tilgjengelig i løpet av de siste månedene av denne 2014.

Den faktiske Galaxy Note 3 han har satt baren veldig høyt for sin etterfølger, men vi tror samsumg vil kunne slå ham med sin etterfølger.

Skjermen som den vil være utstyrt med ville være 5’9 inches og skjermoppløsningen ville være 2k eller til og med ikke 4K. Hele pakken vil bli drevet av den kraftigste prosessoren som for tiden finnes på markedet og vil ha en større spenning enn den som er nå.

Alt ser ut til å indikere også at begge Merknad 4 Som S5 De vil ha en ny versjon av TouchWiz integrert, og at denne versjonen vil være mer forenklet enn den nåværende.

Vi håper alle at Samsung igjen vil kunne øke størrelsen på skjermen uten å påvirke den endelige størrelsen på enheten, og selvfølgelig håper mange av tilhengere av det koreanske selskapet at Samsung endelig vil bygge flaggskipene sine med et aluminiumskropp.

Så langt det første konseptet som vi bringer deg fra Galaxy Note 4 Hva forventer du av denne nye terminalen som kommer til slutten av 2014?