Samsung Galaxy Note 4, i morgen i salg fra 749 euro

Samsung i dag kunngjorde at den nye phablet Samsung Galaxy Note 4 vil være tilgjengelig i Spania fra i morgen 10. oktober med en startpris på 749 euro. Forkjøpet kan gjøres fra i morgen, men det kommer i fysiske butikker 24. oktober.

Den nye Samsung-enheten har en utmerket mottakelse i landene der den allerede selges, spesielt i Sør-Korea er den en fullstendig suksess.

For å konkurrere med iPhone 6 plus og andre

Det er tydelig at Samsung Galaxy Note 4 er en flott phablet, nettopp på grunn av den store skjermen og kraften. Hver gang a ny Galaxy Note-modell ender med å bli en suksess, men denne gangen kan det bli vanskeligere.

Vi mener at du nå har foran iPhone 6 Plus, til tross for at de ikke har de tekniske egenskapene som Samsung Galaxy Note 4, hvis den kan være i stand til å konkurrere med Samsung-terminalen.

Tatt i betraktning at selskapene er maksimale rivaler, vil kampen mellom hvem som selger mer og hvem mindre være noe interessant fra tid til annen. For øyeblikket, iPhone 6 Plus er også en suksess.

Tekniske egenskaper ved Samsung Galaxy Note 4

Husk at Samsung Galaxy Note 4 har en 5,7-tommers skjerm med Quad HD-oppløsning, Snapdragon 805 2,7 GHz quad-core prosessor eller 8-kjerne Exynos, 3 GB RAM og 32 GB intern plass.

Når det gjelder multimedia-delen, finner vi et 16-megapiksel bakkamera og et 3,7-megapiksel foran kamera. Den har en fingeravtrykssensor, en ultrafiolett sensor og et 3.220 mAh batteri. Som operativsystem har den Android 4.4 KitKat og selvfølgelig vil du ha din berømte S-Pen.

Pris og tilgjengelighet

Samsung Galaxy Note 4 kommer til Spania i morgen 10. oktober. Det vil være til forhåndsalg fra i morgen, og vi ser dem i butikkene 24. oktober. Det vil være tilgjengelig i sort, hvitt, rosa og gull og Den kommer med en gavepose.