Samsung Galaxy Note 4 kommer i september

Samsung bekrefter lanseringen av Galaxy Note 4. Den neste phabletten til koreaneren blir presentert onsdag 3. september, slik den er bekreftet av selskapet selv. Arrangementet med tittelen Samsung Unpacked Episode 2 vil bringe den nye terminalen.

Selskapet har ikke akkurat sagt at Galaxy Note 4 vil bli presentert, men bildet av invitasjonen etterlater ingen tvil. I alle fall vil det sikkert komme flere presentasjoner og overraskelser på samme dag.

Episode 1 fra Unpacked 2014 brakte Samsung Galaxy S5 som lot deg ønske deg mer. Brukere forventet en smarttelefon med minst en 2K-oppløsningsskjerm, en 8-kjerners prosessor og en metallisk finish, noe som ikke ble oppfylt. Kanskje har Samsung reservert en ny terminal for denne episoden 2.

Alt er i luften for øyeblikket, men uten tvil har Galaxy Note 4 alle øyne på arrangementet som skal holdes på neste 3. september.

Samsung Galaxy Note 4, spesifikasjoner

Ingenting er bekreftet, men ryktene peker allerede på spesifikasjonene som Samsung Galaxy Note 4. Blant dem er en 5,7-tommers skjerm med 2K-oppløsningprosessor Qualcomm Snapdragon 805 Quad Core og en annen versjon med Exynos 5433.

Den nye noten forventes også å bli vann- og støvbestandig. Det vil også legge til nye og interessante funksjoner til pennen eller pekepennen som inkluderer terminalene til denne familien.

Neste 3. september vil vi vite grundig hvordan den forventede Samsung Galaxy Note 4 vil se ut.