Samsung Galaxy Note 4 selger 4,5 millioner i sin første måned

Sannheten er at det Samsung har gjort med Galaxy Note-familien har mye meritter: det myntet begrepet phablet, og for første gang fulgte hele bransjen etter, inkludert Apple med iPhone 6 Plus. Nylig ble Samsung Galaxy Note 4 presentert, en formidabel enhet, og til tross for at prisen er så høy som 749 euro, ser det ut til at høster betydelig suksess. Store skjermer er blitt fasjonable!

Samsung Galaxy Note 4 har solgt en enorm 4,5 millioner enheter i den første levemåneden, et tall noe lavere enn 5 millioner av Samsung Galaxy Note 3 plassert i samme periode. Det er tydelig at konkurransen skjerpes, men det er også riktig at denne nye 5,7-tommers terminalen ikke var i stand til å knekke noen rekord i løpet av de første 30 dagene.

Og det er at enheten ble solgt i Sør-Korea og Kina for omtrent en måned siden, men i USA, Storbritannia og India gjorde det det mye senere, og resten av Europa ankom for bare noen dager siden. Så vi ville snakket om ganske mange millioner flere enheter hvis lanseringen hadde blitt gjort samtidig over hele verden.

I tillegg til Samsung Galaxy Note 4, har firmaet også presentert Samsung Galaxy Note Edge med en buet skjerm. Sistnevnte salg imidlertid ikke inkludert i de angitte 4,5 millioner, selv om det er tvilsomt at en så kostbar og eksperimentell terminal plasserte mange enheter på markedet.

Hva synes du om denne nyheten? Elsker du Galaxy Note-serien, eller synes du de er for store terminaler?