Uncategorized

Samsung Galaxy Note 4 vises i en ny design

Samsung Galaxy Note 4 sees i et nytt designkonsept som har forlatt oss alle med munnen åpen. En ny design som til tross for at kurvene har holdt merket i noen tid av selskapet, viser en ny frisk, fornyet og nyskapende luft. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 4 vises i en ny design

Samsung Galaxy Note 4 vises i en ny design

Dette nye konseptet med Samsung Galaxy Note 4 velger, som vi allerede har sagt, å fortsette på samme linje som de foregående generasjonene av terminalen, men med et litt friskere og mer særegent preg. I denne nye anledningen, i tillegg, tykkelsen er redusert til totalt 7 mm og det er valgt å bruke et legeme helt laget av metall.

Det aktuelle konseptet er utviklet av Jermaine Smit, ganske “gammel hund” allerede i dette med designkonsepter. Denne Samsung Galaxy Note 4, i tillegg, og som du kanskje allerede har satt pris p√• i bildet som vi viser deg ovenfor, er tilgjengelig i et bredt spekter av farger som inkluderer blant annet bl√•, lilla, svart og til og med en v√•gal gul farge.

For tekniske spesifikasjoner vi fant ingenting i dette nye designkonseptet. Hva hvis vi også kan sette pris på, er at bakkameraet fortsatt holdes i samme posisjon så vel som resten av tastaturet.

Samsung Galaxy Note 4-kamera

For √łyeblikket er dette fortsatt et enkelt konsept som kan lide alle slags variasjoner med hensyn til den endelige modellen til terminalen.

¬ŅDu √łnsker at dette skal v√¶re det definitive aspektet av neste Samsung Galaxy Note 4?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK