Samsung Galaxy Note 4 vs Sony Xperia Z3, rykter

Samsung Galaxy Note 3 og den nye Sony Xperia Z1 har allerede nådd hovedmarkedene, og disse har fått stor respons fra sine forbrukere. Og det er ikke mindre når vi snakker om to veldig komplette terminaler i hver sin aspekt. Men i dag ønsker vi å se litt lenger og se hva de nye kan tilby oss i fremtiden. Samsung Galaxy Note 4 og Sony Xperia Z3.

Samsung Galaxy Note 4 vs Sony Xperia Z3, rykter

Samsung Galaxy Note 4 vs Sony Xperia Z3, rykter

Bildet vi nettopp har vist deg i begynnelsen av samme oppføring, er et av de første designkonseptene for den neste Sony Xperia Z3.

Det er klart det er lite sannsynlig at a Xperia Z3 ankommer før neste 2015 med det samme året vi også vil møte et nytt Samsung Galaxy Note 4. Dette nye konseptet med Sony Xperia Z3 er vist med en gigantisk 6-tommers skjerm som kan vise en maksimal oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Uten tvil aspekter som tiltrekker oppmerksomheten til enhver forbruker.

Denne antagelsen Sony Xperia Z3 den ville ha en kraftig Intel Atom 4-prosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 3Ghz. I tillegg ville hele 4 GB RAM og totalt 128 GB intern lagring også følge med det, som kunne utvides senere ved bruk av microSD-kort. I tillegg vil dette på baksiden også ha et utrolig 20 megapikslers oppløsnings-kamera.

På fronten vil dette også ha ytterligere 8 megapiksler oppløsnings kamera mens batteriet vil ha en total kapasitet på 6000 milliamp. Dette Sony Xperia Z3 Den ville kjøre den nyeste versjonen av Android 6.0 og ville bare være 6,1 mm tykk.

Videre forventes det at Samsung Galaxy Note 4 Den er utstyrt med en kraftig Octa-kjerneprosessor med 64-bits arkitektur, og med minimum 4 GB RAM, hvis vi tar i betraktning at den nåværende Samsung Galaxy Note 3, allerede har totalt 3 GB.

Det er også en mulighet for at dette Samsung Galaxy Note 4 Den er utstyrt med en viss skjerm av fleksibel type, så det forventes at den øker størrelsen på panelet litt.

Hva forventer du å se i det neste Sony Xperia Z3 og Samsung Galaxy Note 4?