Uncategorized

Samsung Galaxy Note 6, nye datalekkasjer

Samsung Han kunngjorde at han i år hadde blant planene sine om å lansere en ny phablet. På grunn av lekkasjer i det sosiale nettverket Weibo i dag har vi kunnet vite noen flere detaljer om Samsung Galaxy Note 6.

Samsung Galaxy Note 6-funksjoner

I følge lekkasjene spesifikasjonene til Samsung Galaxy Note 6 de vil ha noen ganske interessante detaljer. For det første kommer det med et førsteklasses design med funksjoner som er langt overlegen i forhold til resten av selskapets high-end.

Skjermen vil være 5,8 tommer og en QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. I tillegg er det også blitt kommentert at det ville være i denne modellen der en teknologi som er ganske lik den av 3D Touch av iPhone 6SNoe som er veldig gode nyheter.

samsung galaxy note 6Samsung Galaxy Note 6

Men siden ikke alt er design og materialer, la oss gå videre til mer tekniske emner. For å komme i gang, Samsung Galaxy Note 6 Den kan ha en mye større mengde RAM enn den man ser i andre avanserte modeller, spesielt den ville komme med 6 GB, noe som vil sikre en flyt i både applikasjoner og de nyeste spillene, som blir stadig mer krevende når det gjelder krav. . Jeg ville bruke minne UFS 2.0, som garanterer større hastighet sammenlignet med de forrige av typen eMMc 5,0.

Vi kan glede oss over to modeller, som vanlig, en 64 GB-modell og en annen 128 GB. Som vil variere i pris, som er logisk og normalt. På muligheten for å bli utvidet med kort Micro SD ingenting er kjent, selv om det er gitt den generelle trenden Samsung det vil helt sikkert bli implementert.

samsung galaxy note 6Samsung Galaxy Note 6.

Når det gjelder kameraet til Samsung Galaxy S7, Den ville komme med en 12-megapiksel hovedsensor som igjen vil komme med større piksler, som vil gi bilder av høyere kvalitet som vi tar.

Samsung Galaxy S7, rykter

Som det er normalt i artiklene mine, liker jeg å benytte anledningen til å huske at alt som blir utsatt for lekkasjer må tas med pinsett. Ryktene og etterforskningene er bare det, indikasjoner på en halv sannhet.

Uten videre, benytter jeg anledningen til å hilse på deg og minne deg på at du kan fortsette å surfe på nettet. Vi har veiledninger, anmeldelser og mer. Tusen takk for besøket, og vi fortsetter å se hverandre her.

En hilsen!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK