Uncategorized

Samsung Galaxy Note 8, den dyreste Samsung-smarttelefonen; detaljer og pris

Han Samsung Galaxy Note 8 Det er den mest etterlengtede smarttelefonen i år. Forrige uke viste vi deg noen gjengivelser eller bilder som viser mulig design av smarttelefonen. I dag kan vi fortelle deg at Samsung Galaxy Note 8 noen andre ting, for eksempel at den vil ha en fingeravtrykksdetektor som ligner den på Galaxy S8, og den vil være den dyreste Samsung-smarttelefonen i historien.

Samsung planlegger å lansere Galaxy Note 8 til en omtrentlig pris på 999 euro. Det ser ut til at enheten vil være tilgjengelig i seks forskjellige farger (svart, blå, grønn, grå, brun og sølv). Utformingen av Samsung Galaxy Note 8 vil være veldig lik den til Galaxy S8.

gjengivelse av samsung galakse note 8Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 vil være i kategorien high-end smarttelefoner og vil bli annonsert ganske snart. Kanskje er noe av det som tiltrekker mest oppmerksomhet hos noen skjermen. Vi snakker om en smarttelefon som har en 6,3-tommers diagonal skjerm. Muligens er dette Samsung-enheten med den beste maskinvaren.

gjengivelse av Samsung Galaxy Note 8 med S PenSamsung Galaxy Note 8

Funksjoner på Samsung Galaxy Note 8

En av Samsung Galaxy Note 8-funksjoner er at den kommer med en 4K-oppløsning, det vil si en oppløsning på 3840 × 2160 piksler. Som vi allerede har nevnt, vil fingeravtrykksdetektoren være lik den for Samsung Galaxy S8, av denne grunn antas det at den vil være integrert i skjermen.

Hovedkameraet til Samsung Galaxy Note 8 er spektakulært, det vil ha et dobbeltkamera plassert på baksiden av terminalen med uavhengige 12 megapiksler sensorer i hver og som har bildestabilisering. Hver sensor vil muligens fungere uavhengig til et punkt om å kunne ta bilder med en uskarphet-effekt.

andre gjengivelser av Samsung Galaxy Note 8Samsung Galaxy Note 8

Fra det som er kjent, ser det ut til at enheten ville ha 6 GB RAM, og at prosessoren ville være Exynos 8895 eller Qualcomm Snapdragon 835. Mest sannsynlig vil vi se den med de to prosessorene, som allerede har skjedd før. Med disse egenskapene vil enheten kunne behandle alt innhold.

Enhetsbatteriet vil være 3300 mAh, og feilene i forrige modell vil bli rettet for å unngå overoppheting og uønskede eksplosjoner.

Samsung Galaxy Note 8 spesifikasjoner

Så lar vi deg listen over Samsung Galaxy Note 8 spesifikasjoner:

 • skjerm: 6,3-tommers skjerm med 4K-oppløsning (13840 × 2160 piksler); , multitouch, kapasitiv
 • prosessor: Åttekjerneprosessor, Samsung Exynos 8895 eller Snapdragon 835
 • RAM: 6 GB
 • Oppbevaring: 64/128 GB internt minne, microSD-spor (opptil 256 GB)
 • Operativsystem: Android OS 7.1.1 Nougat
 • Batteri: 3300mAh batteri
 • kameraer– Dobbelt 12-megapiksler hovedkamera med autofokus, LED-blits, ansiktsgjenkjenning, panorama, berøringsfokus. Sekundært kamera med 8/12 megapiksler (ikke bekreftet)
 • andre: støtte 4G LTE 4G og DUAL SIM, S Pen for tilleggsfunksjoner
 • nettverk: 2G, 3G og 4G
 • tilkobling: WiFi, Bluetooth, GPS, microUSB, FM-radio, 3,5 mm-kontakt
 • sensorer: akselerometer, gyroskop, nærhet
 • Farger: Grå, grønn, blå, svart, brun og sølv

Pris og tilgjengelighet på Samsung Galaxy Note 8

Denne premium-Samsung-enheten ser ut til å bli kunngjort i midten av september i år, for en pris nær tusen euro. Som vi har sett, ville Samsung Galaxy Note 8 ha de beste spesifikasjonene på markedet og vil komme med noen ekstra tillegg som S-Pen som gir brukeren flere funksjoner.

Samsung Galaxy Note 8 vil være tilgjengelig ganske snart og vil være direkte konkurranse fra iPhone 8 når den er utgitt. Utformingen av Note 8 er vakker, og det er sikkert en enhet du bør vurdere å kjøpe når den først er utgitt.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK