Samsung Galaxy Notepro og TabPro, i salg den første uken i februar?

Samsung-Galaxy-NotePro-TabPro

Samsung viste oss i løpet av det siste CES i Las Vegas hva som vil være high-end nettbrett i løpet av 2014, the Galaxy NotePro og serien av Galaxy TabPro, alle utstyrt med Android 4.4 Kit Kat. På presentasjonsarrangementet ga Samsung oss første kvartal i år som salgsdato.

I følge en anonym kilde veldig nær Samsung, Galaxy TabPro og Galaxy NotePro vil bli lagt ut for salg i USA neste valentinsdag, den Fredag ​​14. februar.Samsung sies å ikke tillate butikkansatte i USA å slippe noen av dagene helgen 14. februar, dette kan bety at de forventer høy kommersiell aktivitet i løpet av disse dagene. Vi må imidlertid ta denne informasjonen med forsiktighet, siden den ikke er offisiell.

Vi bør også merke oss at en nederlandsk forhandler godtar bestillinger på disse nye nettbrettene og håper å ha Galaxy NotePro Wi-Fi tilgjengelig for 11. februar

Når vi har disse to informasjonsdelene, den ene fra Europa og den andre fra Amerika, kan vi tenke at enhetene vil selges praktisk talt samtidig, og vi kan gi et poeng mer troverdighet til denne informasjonen.

Prisene, selv om de ikke er offisielle, vil være følgende for NotePro siden 750 dollar og serien av TabPro avhenger av størrelsen på skjermen, terminalen 8,4 tommer vil koste 390 dollar og terminalen 12.2 vil være på $ 750.