Samsung Galaxy Round, terminalen med fleksibel skjerm kunne presenteres denne uken

Samsung Galaxy Round kunne bli presentert denne uken

Som vi allerede fortalte deg for dager siden, er vi veldig nær Samsung som presenterer sin første fleksible skjermterminal og dermed foran sin store konkurrent i verden av skjermbilder som er ingen ringere enn den også koreanske LG. Forleden fortalte vi deg ikke, fordi vi ikke visste det ennå, at navnet på terminalen som Samsung kan presentere denne uken og som har den første fleksible skjermen på markedet vil være Samsung Galaxy Round.

Tydeligvis vil terminalen være utstyrt med Googles operativsystem, derav den tilhører Galaxy-serien, men lite annet er kjent om sine forskjellige spesifikasjoner. Selv om det er gitt den store oppstyret som denne terminalen forårsaker i nettverket, ser det ut til at det eneste viktige med det er tilstedeværelsen av en fleksibel skjerm og at dataene fra prosessoren, minnet eller batteriet er i bakgrunnen. Dette er ikke uventet fordi bare presentasjonen av en fleksibel skjermterminal er attraktiv nok i seg selv til å ignorere alt annet.

Spørsmålet som alle stiller seg er om tilstedeværelsen av denne typen skjerm vil gjøre formen på terminalen radikalt forskjellig fra det vi vet, eller om, tvert imot, det eksterne utseendet til terminalen vil være lik alle smarttelefonene vi kjenner og Skjermfleksibilitet vil bare resultere i bedre sjokkmotstand da det er mindre sprøtt enn nåværende stive skjermer. Det er også sant at Samsung, for å demonstrere fleksibiliteten på skjermen, kan presentere en terminal med avrundede kanter dekket av skjermen eller en lignende løsning som fremhever skjermens fleksibilitet også i design. Gitt navnet den har, Samsung Galaxy Round, får oss til å tenke at sistnevnte ville være en mer enn mulig løsning. Hva synes du om dette Samsung Galaxy Round? Hva forventer du av Samsung i denne forbindelse?