Samsung Galaxy Round vs Samsung Galaxy Note 3, skjermer

“Ekte kvinner har kurver” sier mange … og det er dette Samsung har måttet tenke for å gi et slikt blikk til det nye Samsung Galaxy Round med helt buet skjerm på sin side. Imidlertid Samsung Galaxy Note 3 fortsetter å satse på et “konvensjonelt” utseende uten noen endring i panelet. Det er klart dette har skapt en oppsving blant brukerne, og derfor tror vi det i dag er praktisk å gjøre en liten sammenligning mellom skjermene på begge enhetene.

Samsung Galaxy Round vs Samsung Galaxy Note 3, skjermer

Samsung Galaxy Round vs Samsung Galaxy Note 3, skjermer

Den siste Samsung Galaxy Round Den er utstyrt med et gigantisk, fleksibelt 5,7-tommers AMOLED-skjerm i størrelse, som er det tynneste og letteste panelet som noensinne er gitt ut på en terminal, bare 0,12 mm tykt og veier inn 5. 4 gram. Dette er en av de store fordelene med OLED-skjermer med plastunderlag, og vi håper at en slik reduksjon i vekt og tykkelse kan bringe mye mer kompakte og ergonomiske terminaler til markedet.

Og til tross for at du deler samme skjermstørrelse og til og med de samme egenskapene med Samsung Galaxy Note 3, panelet for dette Samsung Galaxy Round det blir 8mm tynnere og lettere enn dette Samsung Galaxy Note 3 og dets 168 gram totalvekt sammenlignet med 154 i denne Galaxy Round. Og det er uten tvil dette er en prestasjon og mer når vi snakker om enheter utstyrt med gigantiske skjermer som berører og 6 tommer i størrelse.

Når det gjelder tekniske egenskaper, opprettholder panelene på begge terminalene praktisk talt de samme spesifikasjonene.

Og du,Hvilket av begge panelene sitter du igjen med?? ¿Samsung Galaxy Round eller Samsung Galaxy Note 3?