Samsung Galaxy S IV, for mars

Flere måneder har gått siden lanseringen av Samsungs Galaxy S III, og det koreanske selskapet har ikke hvilt på laurbærene. Til tross for noen problemer med terminalenes batteri, kunngjorde de denne uken tallet på 100 millioner enheter levert til butikker over hele Galaxy-serien.

Samsung Galaxy S IV skulle ankomme i mars måned

Egenskapene det snakkes om kommer til å riste all konkurranse, grunnen til det Apple må jobbe hardt hvis du vil fortsette å ha den mest ønskede smarttelefonen i verden.

Tilsynelatende vil han sykle en fem-tommers skjerm med FullHD-oppløsningdet vil si 1920 x 1080 piksler. En grusomhet. Hvis vi ser på Samsungs AMOLED skjermkalender, vil den første enheten som monterer disse nye skjermene (opptil 440 piksler per tomme) se gaten i første kvartal av 2013.

Det koreanske selskapet kan skryte av det har klart å redusere batteriforbruket ved skjermen med 25 prosent, takket være en ny bruk av materialer og en lav strømmodus (som til og med ville oppnådd 47 prosent besparelse).

Resten av spesifikasjonene kan bare spekuleres. Snakke om en 2 GHz QuadCore-prosessor, kalt Exynos og med 2 GB RAM. Kameraet vil være på 13 megapiksler, noe som garanterer oss spektakulære bilder hvis det er ledsaget av god optikk.

Det ryktes at presentasjonen ville være i Barcelona 21. februar, om en drøy måned. Hvis sant, Apples svar skal ikke være lenge, og det er derfor vi er i ferd med å starte et veldig travelt år.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog