Uncategorized

Samsung Galaxy S10 + med 1 TB lagringsplass kan forsinke ankomst

I noen uker har vi visst at Galaxy S10 + vil ha en ganske utrolig begrenset utgave. Den kommer ikke bare med 1 TB lagring, men også med 12 GB RAM og en spesiell finish som kan være keramisk. Det vil være en av de mest spektakulære mobilene i 2019, men også en av de dyreste. Det forventes å være over 1500 euro, til og med å kunne nå 1700 euro i noen markeder. I dag har vi informasjon om denne versjonen, siden den ikke vil nå markedet samme dag som resten av terminalene. I følge rykter og lekkasjer, Samsung Galaxy S10 +, S10 og S10e skal i salg 8. mars.

Vi vet nå at vi kunne ta den kraftigste og dyreste av disse modellene ut av ligningen. Hvis alt går som det skal 21. februar kan Samsung Galaxy S10 reserveres fra Samsung-nettstedet eller Amazon. Det vil ikke være før 8. mars når de lanseres på det offisielle markedet og blir lagt ut i salg i alle tilgjengelige butikker. Men alt dette når vi snakker om de vanlige modellene, ikke versjonen av 1 TB og 12 GB RAM.


Xiaomi kunne overraske med et nytt kamera av høyere kvalitet


Hvis du vil ha det kraftigste, må du vente

Informasjon om denne Samsung-enheten kommer fra Filippinene. Angivelig vil det være en terminal som kommer senere enn forventet. Det er mulig at det kan bookes fra 21., men du vil ikke kunne ha det i hendene umiddelbart, ikke engang 8. mars. Den dyreste modellen til Galaxy S10 ser ut til å være det blir forsinket til 15. mars i noen land. Dette forteller Samsung Philippines.

Kontoen har lansert en teaser der Galaxy S10 + Spesialversjon som den eneste som lanseres 15. mars. Nå må vi vente med å se om denne versjonen i Spania, Latin-Amerika eller USA lider samme skjebne. Selv om det er den kraftigste versjonen, er den ikke den mest populære, siden prisen vil gjøre at bare noen få brukere kan glede seg over disse 12 GB RAM og 1 TB lagringsplass.


Hvordan få Sportify billigere med studenttilbudet


Kilde | Gizchina

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU