Samsung Galaxy S3, Android 4.3 Jelly Bean kan bli forsinket

Samsugn Galaxy S3, Android 4.3 Jelly Bean kan bli forsinket

Samsugn Galaxy S3, Android 4.3 Jelly Bean kan bli forsinket

Samsung har distribuert den offisielle firmwaren til Android 4.3 Jelly Bean til de mest emblematiske terminalene. Blant disse terminalene finner vi Samsung Galaxy S3 at de allerede har begynt å motta den nye oppdateringen i visse regioner, slik vi allerede har fortalt deg.

I regionene som oppdateringen har blitt utgitt, har det imidlertid begynt å dukke opp noen problemer som kan forsinke utvidelsen av denne oppdateringen til flere regioner. For eksempel er det brukere som rapporterer at terminalskjermbildet er veldig tregt og uklar.

Andre feil rapportert av brukere som har mottatt Android 4.3 Jelly Bean De viser til terminens langsomhet når det gjelder å etablere en WiFi-forbindelse med den korresponderende ruteren eller det større batteriforbruket som oppstår i Samsung Galaxy S3 med visse applikasjoner.

Så hvis disse feilene blir bekreftet som generaliserte feil i den nye Samsung-versjonen med Android 4.3 Jelly Bean for han Samsung Galaxy S3 utvidelsen til flere regioner bremses opp, og vi må vente litt på at Samsung skal gi ut en versjon som løser alle disse problemene.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige