Samsung Galaxy S3, en annen Android 4.4.2 ROM

Samsung Galaxy S3 kan nå glede seg over sjarmene til Android 4.2.2 takket være en ny tilpasset ROM som nylig ble utgitt over hele nettverket. En ny ROM som kommer forhåndsinnlastet med en rekke nye funksjoner og funksjoner som vil forbedre brukeropplevelsen på den. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S3, en annen Android 4.4.2 ROM

Som dere alle vet, tilfredsstiller vanligvis ikke temaet med oppdateringer brukerne som stadig blir sulten på dem. Og det er at terminalene i de fleste tilfeller, snart etter lansering, ikke lenger vanligvis mottar de nye oppdateringene av operativsystemet for mobile enheter fra søkemotorene, eller de gjør det for sent …

Dette er tilfelle av Samsung Galaxy S3, som til tross for å ha vært på markedet i noen tid, fremdeles er ønsket av mange brukere og gir et stort potensial for å kjøre alle slags applikasjoner og / eller spill med total flyt. svikter det.

I en slik situasjon ble Custom ROMS født, Uoffisielle Andriod-versjoner De kan installeres av alle brukere med litt erfaring uten å avhenge av selskapet og forsinkelser.

Nå, i XDA Developers-fora, er det lastet opp en ny tilpasset ROM for denne Samsung Galaxy S3 med Android 4.2.2. En ny ROM som, som vi allerede har sagt, er forhåndslastet med et stort antall nye funksjoner og funksjoner som vil berike brukeropplevelsen.

Som alltid anbefaler vi ikke “nye” brukere å utføre denne typen installasjon, da dette kan skade enhetene dine.

¿Noen av dere liker allerede Android 4.2.2 på din Samsung Galaxy S3?