Samsung Galaxy S3 lanseres i en sikrere versjon

Han Samsung Galaxy S3 (S III) som ble lansert i fjor, har allerede blitt brukt i år av den nye Samsung Galaxy S4, men nå har vi imidlertid hørt nyheter om en veldig spesiell versjon av denne Samsung Galaxy S3 identifisert under navnet Samsung Galaxy S3 Sikker utgave. Selv om det er en ganske interessant versjon, skal det bemerkes at prisen på dette er noe høy. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S3 lanseres i en ny “sikker” utgave

Samsung Galaxy S3 lanseres i en ny “sikker” utgave

Den eksklusive versjonen av høy sikkerhet Samsung Galaxy S3 bruker Simko sikkerhetsteknologi, til tross for at Samsung har en egen Knox-sikkerhetsløsning som allerede har møtt godkjenningen fra det amerikanske forsvarsdepartementet.

Tilsynelatende tilbyr Knox ikke nok sikkerhet for Tyskland, derfor har de fra Samsung bestemt seg for å lansere denne nye versjonen av Samsung Galaxy S3. Teknologien som brukes av Simko-sikkerhet er ganske kompleks, men SamMobile forklarer at “Simko inneholder noe som heter L4-mikrokernelen, som bare har rundt 10.000 linjer med kode og gir et begrenset og sikkert miljø for å kjøre noen applikasjoner, lik Knox. »

Når brukere ikke krever ekstra sikkerhet, kan de gå tilbake til standard Android-operativsystem, og dataene mellom de to systemene kan skilles. Denne Šimko Samsung Galaxy S3 (med kallenavnet under navnet Šimko 3) kan ikke kjøpes av gjennomsnittsforbrukeren, fordi prisen er ganske høy.

Og det er det denne nye trygge varianten av Samsung Galaxy S3 Den har en totalpris på € 1700, som er rundt 1435 pund eller 2,255 dollar !. Uten tvil en terminal som bare kan kjøpes av offentlige etater og selskaper.

Og til deg,Hva synes du om denne nye “sikre” versjonen av Samsung Galaxy S3?