Samsung Galaxy S3 og Galaxy Note 2, når får du Android 4.3?

Han Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 De mottar fortsatt ikke den allerede så ettertraktede oppdateringen til Android 4.3 som mange forbrukere har ventet på lenge. Med dette lurer vi på hvorfor begge terminalene fremdeles ikke mottar oppdateringen, og når de vil gjøre det. Derimot er Samsung Galaxy S4 allerede i ferd med å motta en slik oppdatering i følge de siste rapportene. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S3 og Galaxy Note 2, når får du Android 4.3?

Samsung Galaxy S3 og Galaxy Note 2, når får du Android 4.3?

Og det er at ifølge de siste nyhetene, vil samlingsnummeret identifisert under navnet I9505XXUEMJ3 være den endelige versjonen av Android 4.3 firmware for denne Samsung Galaxy S4.

De mest pålitelige kildene i sektoren bekrefter at denne versjonen av Android 4.3 Den kommer til Samsung Galaxy S4 en gang i oktober, selv om det foreløpig ikke er data som støttes av offisielle støtter.

I mellomtiden Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 De kan bli ytterligere forsinket for å motta denne nye versjonen av Android 4.3, som ifølge flere uoffisielle kilder kan bli forsinket til slutten av dette 2013 eller til begynnelsen av neste 2014.

Ifølge SamMobile selv, er en slik forsinkelse i oppdateringen for Samsung Galaxy S3 Og Samsung Galaxy Note 2 kan være direkte involvert i alvorlige problemer relatert til Samsungs TouchWiz-grensesnitt.

For øyeblikket må vi bare vente til koreaneren selv uttaler seg om det.

Og du,Du ser frem til oppdateringen til Android 4.3 i din Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2?