Samsung Galaxy S3 og Note 2 kunne snart motta det nye TouchWiz-grensesnittet

Alle eller nesten alle dere vil vite at Samsung “utstyrer” alle enhetene med et eget grensesnitt identifisert under navnet TouchWiz. Dette og som i alle ting, er veldig elsket av noen, men også sterkt kritisert av mange andre brukere. I løpet av de siste dagene informerte vi deg allerede om hvordan Samsung arbeidet med å lansere i år en fullstendig fornyet versjon av grensesnittet, og nå ser det ut til at Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 ville være to av de første terminalene som glede seg over de nye funksjonene til den fornyede TouchWiz. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S3 og Note 2 kunne snart motta det nye TouchWiz-grensesnittet

I begynnelsen av denne måneden ble nye bilder som viste oss det antatte grensesnittet til denne nye TouchWiz, filtrert rundt hele nettverket. Nå bekrefter de nye lekkasjene at både Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 mottar i en ikke så fjern fremtid dette fornyede og vågale brukergrensesnittet.

Og det er det vi sier i en ikke så fjern fremtid, for foreløpig er ikke den eksakte datoen for dette nye grensesnittet når Samsung-enheter ennå ikke kjent. Fra første øyeblikk trodde man at dette ville bli sett i det siste Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3, som du allerede vet, ikke endelig var det.

Nå peker alt på at Samsung Galaxy S5 vil være den første terminalen som vil ha dette nye “serielle” grensesnittet, men det er selvfølgelig ingen offisielle detaljer som bekrefter dette for øyeblikket.

Så vi må bare vente til koreaneren selv uttaler seg om det.

¿Du skulle ønske du kunne glede deg over dette nytt TouchWiz-grensesnitt på din Samsung Galaxy Note 2 og Samsung Galaxy S3?