Samsung Galaxy S3 og S4 har fortsatt problemer i Android 4.3

Mot slutten av fjoråret slapp Samsung oppdateringen av Android 4.3 til flere av terminalene, blant dem er Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy S4. Disse, som mange av dere allerede vet, led noen problemer etter oppdatering som over tid ble løst med nye oppdateringer. Men nå bekrefter de siste rapportene at det fremdeles er brukere som opplever problemer på Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy S4 etter oppdatering til Android 4.3. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S3 og S4 har fortsatt problemer i Android 4.3

Denne Android 4.3-oppdateringen for Samsung Galaxy S3 og S4 har eksistert i lang tid siden den offisielt ble utgitt av Samsung selv. En tilsynelatende veldig stabil versjon med nye funksjoner som beriker sluttbrukeropplevelsen ytterligere.

Men til tross for alt dette ser det ut til at det fortsatt er mange brukere som fortsetter å oppleve problemer på enhetene sine etter å ha brukt denne oppdateringen. Mellom problemer Det vanligste vi finner før alvorlige feil i Wi-Fi-tilkoblingen til enhetene, et overdrevet forbruk av batteriet eller plutselig frysing av telefonene uten åpenbar grunn.

Tilsynelatende har de aller fleste av disse berørte brukerne AT&T og Verizon terminalmodeller.

Problemer som forventes å bli løst snart, og spesielt i tilfelle Samsung Galaxy S4, som tilsynelatende snart kunne motta oppdateringen av Android 4.4 i alle regioner i verden.

Og du,Du har opplevd et slags problem i ditt Samsung Galaxy S3 og / eller Samsung Galaxy S4 etter oppdatering til Android 4.3?