Samsung Galaxy S3 reduserer prisen betydelig

Han Samsung Galaxy S3 det har uten tvil blitt en av de mest solgte terminalene de siste månedene. Og det er at til tross for den høye salgsprisen som den anskaffet først, svarte brukerne ærlig og dermed produserte en enorm fordel for den koreanske Samsung.

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 reduserer prisen betydelig

Som vi nettopp har kommentert, en av de viktigste “ulempene” med dette Samsung Galaxy S3 Det var den høye salgsprisen som den skaffet seg fra begynnelsen. Som vanlig i alle nåværende enheter, reduserte denne gradvis prisen etter hvert som månedene gikk.

Nå, og med den nylige presentasjonen av Samsung Galaxy S4, har Samsung Galaxy S3 redusert prisen betraktelig, noe som gjør det til et veldig godt alternativ å vurdere for alle brukerne som tenker å kjøpe en high-end terminal.

For å være mer spesifikk, er det ikke overflødig å fortelle deg at den berømte nettsiden for salg av alle slags elektroniske komponenter PC-komponenter tilbyr oss en Samsung Galaxy S3 i forskjellige farger for totalt 389 euro med skatter inkludert i den gratis versjonen.

Dette representerer en enorm besparelse hvis vi tar hensyn til de mer enn 600 euro som terminalen koster de første ukene som den offisielt ble solgt.

Senere reduserte den prisen til totalt 450 euro, og nå kan vi kjøpe den for under 400 euro. Utvilsomt et ganske attraktivt tilbud for en terminal av en slik kaliber som den for tiden er Samsung Galaxy S3.

Som vi alltid gjør, er det nå når vi er interessert i å vite førstehånds hva leserne våre synes om nyhetene.

Hva med denne nye prisen for Samsung Galaxy S3?.