Samsung Galaxy S3 vil snart bli oppdatert til Android 4.2.2

Samsung Galaxy S3 Du vil motta den ettertraktede oppdateringen til Android 4.2.2 ganske snart i henhold til et twitterinnlegg fra et prestisjetungt bransjerelatert medium.

Samsung Galaxy S3 vil motta Android 4.2.2 ganske snart

Dette er bekreftet fra SamMobile-twitteren:

Samsung Galaxy S3 vil snart motta Android 4.2.2

Og er det til slutt, og etter lang og utålmodig venting, vil alle brukere av en Samsung Galaxy S3 motta den etterlengtede oppdateringen til Android 4.2.2.

For å være litt mer konkret med det “snart”, og hvis vi ser nøye på bildet som nettopp vist, fra SamMobile selv fortelle oss at denne oppdateringen vil komme i løpet av de neste månedene mai og juni. Men det er at slik det alltid skjer når det gjelder oppdateringer, kan dette godt lide tidsvariasjoner i løpet av de neste dagene.

I tillegg, og ifølge samme kilde, fra Samsung kunne de også starte en slik oppdatering mot alle terminalene som har to kjerner. Derimot vil oppdateringen til Android 5.0 Key Lime Pie bare være effektiv på firmaterminaler som skyves av fire kjerner.

Etter å ha sagt alt dette, kunne vi også nesten bekrefte at Samsung Galaxy S3 Du kan senere motta en ny oppdatering til Android 5.0.

Og det er som alltid skjer i denne type saker, for øyeblikket må vi bare vente utålmodig på at nye offisielle data skal vises.

Vi minner deg om at du alltid kan se etter nye oppdateringer ved å gå til terminalinnstillingsdelen og deretter delen “om enhet”, “programvareoppdatering” eller koble enheten til datamaskinen din via Samsung Kies.

I mellomtiden anbefaler vi at du holder deg oppdatert med Planetared for å holde deg informert til enhver tid om nyheter som hindrer denne oppdateringen av Android 4.2.2 for Samsung Galaxy S3.