Samsung Galaxy S3 viser Android 4.3 i et nytt bilde

For noen sekunder siden forklarte vi årsakene til at Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 ennå ikke hadde mottatt oppdateringen til Android 4.3. Og akkurat nå har et nytt bilde som viser oss operativsystemet som kjører under dette blitt filtrert rundt i hele nettverket. Samsung Galaxy S3. Du kan ikke miste dette. Vi etterlater deg med bildet nedenfor.

Samsung Galaxy S3 viser Android 4.3 i et nytt bilde

Samsung Galaxy S3 viser Android 4.3 i et nytt bilde

Som vi allerede har fortalt deg, bekreftet vi for noen minutter siden at Samsung Galaxy S3 Det ville forsinke oppdateringen til Android 4.3 til slutten av året siden Samsung selv har opplevd alvorlige problemer med TouchWiz-grensesnittet.

Nå, noen minutter senere, har det blitt publisert et nytt bilde i nettverket som viser oss denne nye versjonen av Android 4.3 løper under Samsung Galaxy S3. Det er tydelig at dette ikke betyr at terminalen allerede vil motta oppdateringen, ettersom et slikt bilde ikke har noen offisiell godkjenning, noe som kan være en ren falske.

Men uten tvil fyller dette nye bildet igjen brukerne av Samsung Galaxy S3 som kanskje allerede har denne oppdateringen til Android 4.3 veldig nær.

Med alt dette kan vi bare anbefale deg å holde deg oppdatert på Planeta Red for å til enhver tid bli informert om nyheter og / eller rykter relatert til oppdateringen for denne Samsung Galaxy S3.