Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy Grand 2, kamerasammenligning

Fra Samsung jobber de hardt for kontinuerlig å utvide sitt utvalg av Android-telefoner og dermed tilby sine forbrukere et større utvalg av muligheter i henhold til deres smak og / eller preferanser, og i dag ønsker vi å dele med dere alle en ny videosammenligning som gir bakkameraer av Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Grand 2. To terminaler med det blotte øye ganske like, men med mer enn en forskjell. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy Grand 2, kamerasammenligning

Samsung Galaxy S3 har vært på markedet i lang tid siden den offisielt ble lansert for mer enn et år siden mens Samsung Galaxy Grand 2 har blitt lansert ganske nylig. Spesifikasjonene til bakkameraene til begge terminalene er identiske, men likevel, i praksis, står vi overfor mer enn en forskjell …

Foran begge terminalene befinner vi oss også før a Kamera med 1,9 megapiksler er i stand til å spille inn video i 720p kvalitet og ideell for videosamtaler.

I videoen, som vi viser deg nedenfor, en serie bilder tatt med disse Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Grand 2 i forskjellige situasjoner og lysnivåer.

Vi regner allerede med at i de fleste bildene som er tatt av begge terminaler, Samsung Galaxy S3 tar en liten fordel i forhold til Samsung Galaxy Grand 2, som viser seg å være en vinner når vi går videre til omfanget av videoen.

Uten ytterligere forsinkelse overlater vi deg sammenligningen nedenfor slik at du kan sette pris på den med dine egne øyne.

¿Med hvilke av disse to fantastiske terminalene du bor? ¿Samsung Galaxy Grand 2 eller Samsung Galaxy S3?