Samsung Galaxy S4 angriper iPhone i en ny video

Med det siste lansering av Samsung Galaxy S4, slår den koreanske produsenten igjen i en morsom reklamevideo. Denne viser oss et genialt angrep på den populære Apple iPhone. I denne anledningen finner handlingen sted på en fest som er organisert for å feire konfirmasjonen av en ung mann ved navn Scottt.

Samsung Galaxy S4 angriper iPhone igjen

Samsung Galaxy S4 angriper Apple iPhone subtilt

Det er ganske vanlig å se denne typen videoer. Og er det konkurranse mellom samsung og eple det er mer enn tydelig. I denne nye markedsføringsvideoen har koreanerne bestemt seg for å trekke frem fordelene med deres nye Samsung Galaxy S4 i forhold til Apple iPhone.

Blant disse blir vi vist muligheten for at terminalen gir oss mulighet til å svare på en samtale uten å måtte røre telefonen med hendene. En annen av hovedpersonene i videoen, lærer venninnen at hun kan åpne og lese en e-post ved hjelp av AirView-funksjonen, en funksjon som lar henne utføre oppgaven også, uten fysisk å berøre terminalen.

Et annet poeng som slår oss i denne nye videoen er når et par ønsker å dele et bilde på deres Samsung Galaxy S4 gjennom S Beam. En Apple-bruker som ser situasjonen, håper å kunne også sette sammen terminalen sin for å utføre den samme prosessen, men dette blir tvunget til å resent når brukere av Samsung-terminalen forteller ham at hans iPhone ikke er i stand til å utføre en slik funksjon.

En ganske morsom og vittig video av Samsung den har ikke noe avfall. Uten ytterligere underholdning viser vi deg nedenfor.

Hva synes du om videoen?. Har den overbevist deg om å bytte iPhone for en Samsung Galaxy S4?.