Samsung Galaxy s4; batteritest med nye oppdateringer

For de som ennå ikke er opptatt av Samsung Galaxy s4 det slutter ikke å være nyheter, i dag kommer vi tilbake til å snakke om det, og vi gjør det med en artikkel som jeg tror vil være spesielt praktisk for deg, spesielt for de som tror at batteriet er en av de mest interessante problemene å huske på. telle før du bestemmer deg for en terminal. Så i dag skal vi analysere hvordan terminalen oppfører seg Samsung Galaxy S4 med sin autonomi mot rivaler med de siste oppdateringene.

Deretter vil du kunne se på de forskjellige testene av de forskjellige bruksområdene vi kan gi til Samsung Galaxy s4 og hvordan batteriet hans reagerer på de andre rivalene som vi for tiden har i markedet, og sannheten er at det har overrasket meg til bedre og for verre, fordi det faktisk gir veldig gode resultater i noen av testene, men ikke så bra i andre . Vil du se på de detaljerte resultatene?

Samsung Galaxy s4; batteritest med nye oppdateringer

I videoavspilling er poengsummen ganske bra, selv om den ikke er den beste siden den holder seg mer eller mindre midt på bordet. Hvis hvis, vinner sin rival iPhone 5.

Når det gjelder websøk, gir batteriet en ganske god kapasitet og forblir aktiv så mye at det plasserer Samsung Galaxy S4 på femte plassering. Naturligvis er hans direkte rivaler over ham.

Når det gjelder søket på nettet, inntar det en sjette plassering, men sannheten er at den heller ikke overbeviste meg fordi i dette tilfellet Samsung Galaxy s4 Det kommer også til kort fra sine viktigste rivaler, slik at Samsung, selv etter å ha oppdatert terminalen, ikke bare har fanget opp.

Mer info | GSM Arena