Samsung Galaxy S4, bytt ut defekte batterier gratis

Samsung bytter ut defekte batterier i Samsung Galaxy S4

Det er normalt at når en stor mengde produkter blir produsert, blir noen partier av disse påvirket av feil og funksjonsfeil. Dette fremheves ytterligere hvis mengdene overstiger millioner enheter og hvis det er elektronikk.

Verden av mobiltelefoner skulle ikke være annerledes i dette enn andre, og det har alltid vært mangelfulle produkter i ulik grad som påvirker noen partier med produkter. Fra de mest kjente til de minst kjente. I det siste, som vi allerede har fortalt deg, har et av produktene som har blitt påvirket av dette vært Samsung Galaxy s4, flaggskip, sammen med Samsung Galaxy Note 3, fra koreanerne.

Som vi allerede har sagt, er ikke noe selskap, hvor stort det er, unntatt fra å lide denne typen ting. Det som imidlertid gjør forskjellen mellom ett selskap og et annet er hvordan det oppfører seg i møte med disse problemene. Det ser ut til at Samsung erkjenner problemet og bytter ut batteriene til alle Samsung Galaxy s4 gratis for brukeren.

Disse holdningene fra selskaper så store som Samsung gjør en forskjell sammenlignet med andre at det ser ut til at når de først har solgt mobilen, de ikke lenger husker deg. Dette er veien som selskaper som ønsker å være en referanse i markedet må følge.