Samsung Galaxy S4, en av de mest plagsomme utgivelsene

Samsung Galaxy S4 kan defineres som en av selskapets mest plagsomme utgivelser de siste årene. Og det er at noen uker etter at det er blitt solgt i hyllene i hovedbutikkene, er det allerede mange brukere som har rapportert om en slags problemstilling som er opplevd i terminalen. I dag ønsker vi å gi en kort gjennomgang av hovedproblemene som er til stede i det nye flaggskipet til Samsung.

Samsung Galaxy S4, flere mangler enn dyder

Samsung Galaxy S4, flere problemer enn dyder

Et av problemene som flere brukere har påvirket, har vært Wi-Fi-tilkoblingen deres. Flere og flere forbrukere er rasende over en slik fiasko og roper etter en løsning så snart som mulig. Siden Samsung allerede har snakket om det og det forventes en tidlig oppdatering for å løse slike problemer i roten.

Nok en stor ulempe med dette Samsung Galaxy S4 er utvilsomt den lille lagringsplassen som gjenstår for brukereneller, og spesielt hvis vi er eiere av 16 GB-modellen. Husk at bare fra 16 GB er bare 8,5 GB tilgjengelig for bruk av brukeren. Resten er helt okkupert av fabrikkinstallerte applikasjoner. Samsung har også snakket om det i dette og har også lovet en oppdatering som fullstendig vil løse problemet ved å tilby større kapasitet til brukeren.

Som om ikke alt dette var nok, er det til og med en gruppe brukere som har opplevd en slags overoppheting i Samsung Galaxy S4, til og med små feil i kantene på den.

Uten tvil, siden Samsung for mange år siden at de ikke sto overfor så mange problemer sammen. Fra selskapet kommer de til å jobbe veldig hardt for å avgjøre dem alle så snart som mulig, selv om dette selvfølgelig kan føre til en viss følelse av mistillit overfor selskapet hos mange forbrukere.

Og noen av leserne våre,Du har fått et slags problem på din Samsung Galaxy S4?