Samsung Galaxy S4, en kraftigere versjon kommer til Europa

Den “originale” modellen av Samsung Galaxy s4 Den ble presentert i samfunnet for noen måneder siden, men siden har vi sett forskjellige varianter av den som har kommet, avhengig av destinasjon. Nå bekrefter en ny uttalelse at den opprinnelige versjonen av denne Samsung Galaxy S4 også vil utvide til europeisk territorium. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S4, en kraftigere versjon kommer til Europa

Samsung Galaxy S4, en kraftigere versjon kommer til Europa

Og det er den til dags dato versjonen av Samsung Galaxy s4 Utstyrt med den kraftige Qualcomm Snapdragon 800-prosessoren, er den bare kjøpt i hjemlandet, Sør-Korea. Nå ser det ut til at dette har endret seg da den opprinnelige versjonen av det koreanske flaggskipet er blitt sett og tilgjengelig for kjøp på et tysk nettsted.

Denne varianten av Samsung Galaxy s4 Den er utstyrt med den kraftige Snapdragon 800-prosessoren som er i stand til å arbeide med en klokkehastighet på 2,3 GHz. Denne nye varianten vil også ha LTE-A-støtte som tillater hastigheter på opptil 150 Mbps.

For øyeblikket denne nye varianten av Samsung Galaxy s4 Det er ikke til salgs til forbrukere, selv om vi tar hensyn til denne siste publikasjonen, bør det ikke ta mye lengre tid før den endelig er tilgjengelig på europeisk territorium.

Som vi alltid sier, herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter i denne forbindelse.

Og til deg,Du ønsker å få en kopi av denne “originale” versjonen av Samsung Galaxy S4?