Samsung Galaxy S4 er den beste Android-terminalen på markedet i dag

Nå snakker vi alle om fordelene med Samsung Galaxy s4, spesielt etter å ha kjent til det for øyeblikket, i tillegg til Galaxy S4 Aktiv, vanntett Det vil være den store lanseringen av året for koreaneren, men nylig er Samsung Galaxy SIII faktisk veldig lik med tanke på design, og det var en stor kilde til kritikk som fikk koreaneren til å tro at de kom til å mislykkes. Alt ble forandret. Godhet. Jeg sier for dem. Men det ser ut til at omeletten har snudd så mye at nå viser det seg at Samsung Galaxy S4 er den beste Android-terminalen på markedet i dag.

Og det er ikke slik at noen sier det, for hvis det var tilfelle, ville vi faktisk funnet en pokal til som noen ble gitt til selskapet. Dette hvis Samsung imidlertid kan skryte av konkurransen. Dessuten kan du erklære deg selv direkte som den beste før andre som følger med Android, for eksempel Sony Xperia Z at vi har snakket om så mye, eller det nyeste LG Optimus at de har vist oss og vi har analysert. Selv om forbrukerrapporten ikke sa at den er bedre enn iPhone 5, som for øyeblikket er den viktigste konkurrenten, er sannheten at det ikke er nødvendig, fordi det allerede har vært diskutert tidligere, akkurat på det tidspunktet egenskaper og spesifikasjoner for Galaxy S4.

Selvfølgelig er jeg en av dem som tror at disse rapportene faktisk kan tjene merkevarer til å henge medaljer, men i virkeligheten for den vanlige forbrukeren er den beste terminalen den vi trenger, og avhengig av hva vi vil, vil det være en som vil tilpasse seg mer behov enn andre. Pris, kamera, prosessor, lagringsminne … Mange ting du må vurdere før du bestemmer deg. Så han Galaxy S4 Det er den beste Android-terminalen, men at den er den beste terminalen for deg er noe annet …

Mer info | Forbrukerrapporter