Samsung Galaxy S4 er raskere enn HTC One og iPhone 5

Han Samsung Galaxy S4 er raskere enn HTC One og iPhone 5 basert på ytelsestester utført i Storbritannia. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

amsung Galaxy S4 er raskere enn HTC One og iPhone 5

Samsung Galaxy S4 er raskere enn HTC One og iPhone 5

Mange avanserte smarttelefoner har blitt utgitt med de beste prosessorene for å gi raskere hastigheter, men i noen tilfeller betyr ikke de kraftigere prosessorene ekstraordinær ytelse i henhold til “Wich?”. For å demonstrere sistnevnte bestemte de seg for å legge hendene på syv smarttelefoner for å verifisere selv hvilken av disse som var raskere.

I år, Apple iPhone 5 Det er den mest solgte smarttelefonen på markedet i februar, men Samsung Galaxy S4 klarte å være den raskeste i testene som ble utført på de syv terminalene.

Galaxy S4 leveres med en 1,9 GHz firekjerneprosessor og iPhone 5 har en 1,2 GHz dual-core prosessor, Geekbench 2-testen ble utført på hver enhet for å analysere minne og ytelse. Samsung Galaxy S4 oppnådde en score på 3 188 poeng mens 16 GB iPhone 5 inntok nummer 7-stillingen, med bare 1 664 poeng. Virkelig merkbar forskjell mellom begge enhetene.

Plassen nummer 2 på listen ble tatt av HTC One med en utmerket poengsum på 2.798 poeng. Dette ble fulgt av Sony Xperia Z med 2.173 poeng, Nexus 4 scoret totalt 2.134 poeng, Samsung Galaxy Note 2 1950 poeng, og på nummer 6 også over iPhone 5 er BlackBerry Z10 med en poengsum. av 1698 poeng.

¿Hva synes du om resultatene? ¿Du ser at Samsung Galaxy S4 er over HTC One?