Samsung Galaxy S4, første bilder med Android 4.3 Jelly Bean

Samsung Galaxy S4 med Android 4.3

Mange eiere av Samsung Galaxy s4 og og av Samsung Galaxy S3 de venter på oppdateringen av Android 4.3 for sine respektive terminaler. Samsung har lovet at oppdateringen vil starte utplasseringen i oktober og som et krav for de som venter i dag et bilde av en Samsung Galaxy s4 utførende Android 4.3. Gelebønne.

Bildet som kan sees her viser Android 4.3 Build XXUBMA8 i Samsung Galaxy s4, spesielt i i9500-modellen som er den som utstyrer Octa-core Exynos-prosessoren. Oppdateringen forventes å bringe noen av funksjonene som er inkludert i den nye Samsung Galaxy Note 3 det er i ferd med å lansere, i tillegg til forbedringer av stabilitet og ytelse.

Endringene som i seg selv vil omfatte Android 4.3 Jelly Bean til Samsung Galaxy s4 De er i Wi-Fi-delen og inkluderingen av OpenGL 3.0. I tillegg er det forventet at Samsung vil inkludere støtte for det nye Samsung Galaxy Gear siden for tiden Samsung Galaxy Gear støtter bare Samsung Galaxy Note 3.

Samsung har ikke gitt en eksakt dato når Android 4.3 Jelly Bean kommer til å begynne å nå Samsung Galaxy s4, men transportfrie modeller vil sannsynligvis være blant de første som mottar oppdateringen, etterfulgt av operatørversjoner.