Samsung Galaxy S4, førsteinntrykk

Samsung Galaxy s4

Etter å ha vært vitne til presentasjonen av det nye Samsung-produktet i mars i fjor, presenterer vi de første inntrykkene av at Samsung Galaxy SIV. En terminal som, selv om den er overraskende, ikke gjør så mye som forventet etter all kampanjen som Samsung har gjennomført rundt sitt nye flaggskip

Snart skal vi gå i detalj, men den første generelle følelsen av at Samsung Galaxy SIV er at Samsung med det er posisjonert som en stor innovativ leder – hvis ikke den viktigste innovatøren i markedet – på smarttelefonplassen. Det kan virke ironisk at Apple vant et søksmål i fjor som juryen fant Samsung skyldig i å ha kopiert funksjonene og designet til iPhone på sin Samsung Galaxy SII. Imidlertid Samsung Galaxy SIV – akkurat som Samsung Galaxy S3 – kunne aldri merkes som å etterligne noen. Samsung tok ut med Samsung galaksen SIII og har tatt ut med Samsung Galaxy SIV noen spesifikasjoner og funksjoner aldri sett på en smarttelefon, inkludert i denne kategorien noen enheter som starter med bokstaven i.

Samsung Galaxy s4Samsung Galaxy s4

Det er sant at Samsung Galaxy SIV Den siste Android-programvaren er tilgjengelig med Jelly Bean-versjonen, men Samsung har gjort en stor innsats for å prøve å skille seg fra andre Android-smarttelefoner. Så mye at dagen for presentasjonen av Samsung Galaxy SIV av Samsung var ordet Android nesten tabubelagt.

Spesifikasjoner for maskinvare

I likhet med Apple, er Samsung et maskinvareselskap som nyskaper først og fremst gjennom programvare. Imidlertid er maskinvarespesifikasjonene bemerkelsesverdige. Vi har en 5-tommers Super AMOLED HD-skjerm, 1920 x 1080 skjerm, som gir en oppløsning på 441 piksler per tomme. derfor er det samtidig en større skjerm og med en høyere pikktetthet enn den som er tilgjengelig på iPhone 5. Selv om det er sant at HTC One har samme oppløsningsoppløsning, selv om den er mindre (4,7 tommer). Samsung øverste også ante med en raskere prosessor, og i motsetning til at Apple lar brukere utvide telefonens interne lagring (intern lagring varierer fra 16 til 64 GB) ved hjelp av et MicroSD-kort opp til 64 GB. Derfor i Samsung Galaxy SIV vi kan ha opptil 128 GB lagringsplass (64 Intern + 64 SD). Selv om Samsung ikke har detaljert autonomitid, er kapasiteten til batteriet innlemmet i Samsung Galaxy SIV Det er 2600 mAh indikerer en god autonomi av enheten.

Innovativ programvare og interessante funksjoner i den fotografiske delen

Selv om vi som sagt har maskinvaren til Samsung Galaxy SIV Det som er mest imponerende ved første øyekast av enheten er programvaren som Samsung legger til telefonen. Siden det vi snakker om er førsteinntrykket av at Samsung Galaxy SIV i en første gang og at opplevelsen av bruk kan variere veldig med hensyn til en grundig gjennomgang av enheten, alt jeg sier her er foreløpig og resultatet av disse første minuttene med terminalen.

Samsung Galaxy s4Samsung Galaxy s4

Det mest imponerende er imidlertid de fotografiske funksjonene til telefonen. Det første som fanger blikket er mengden megapiksler på kameraet fordi de er 13 mpx. Men det jeg virkelig likte er kameraets evne til å inkludere fotografen i bildet. Mange ganger har vi funnet oss i den situasjonen at når vi tar bilder av vår familie eller vennegjeng nesten ikke vi noen gang dukker opp. Vel med ham Samsung Galaxy SIV Samsung gir oss en enkel og innovativ løsning fordi vi kan inkludere oss selv på samme tid og sted der bildet er tatt, selv om det er i et lite vindu eller boble i hovedbildet. Kameraprogramvaren sorterer også bildene dine intelligent i album basert på bakgrunn eller dato. En annen veldig påfallende funksjon er muligheten for smarttelefonen å ta en serie bilder på rad og i veldig høy hastighet med sikte på å “fjerne” fra skuddet en gang behandlet folk som beveger seg i skuddet, og etterlater et helt rent bilde av “Uønskede elementer” i den.

Stemmegjenkjenning på flere språk

Han Samsung Galaxy SIV Inkluderer Samsungs proprietære S-Translate-verktøy som lar deg snakke på ett språk og få telefonen til å oversette til et annet. På pressekonferansen viste de en person som stilte spørsmål på engelsk og i sanntid kl Samsung Galaxy SIV oversette til kinesisk. Da den som ringer svarte på kinesisk, skrev telefonen sine oversatte ord til engelsk. Denne funksjonen støtter flere språk, inkludert fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Telefonen har også stemmegjenkjenning i Siri-stil, selv om den for min smak overstiger den. Du kan be om Samsung Galaxy SIV å få en e-post lest høyt for deg, og deretter svare den samme e-postmeldingen mens du kjører ved å bruke smarttelefonens stemmegjenkjenning for den.

Samsung Galaxy s4Samsung Galaxy s4

En annen bemerkelsesverdig funksjon av programvaren som Samsung inkluderer i flaggskipet er kontrollen av telefonen med øynene eller blikket. Hvis du for eksempel ser på en video og ser bort og ikke tar hensyn til det som vises på smarttelefonskjermen, stopper videoen automatisk og fortsetter når du vender blikket tilbake til skjermen. Du kan også bla ved å se opp eller ned for å få smarttelefonen til å bla gjennom eller bla ned når vi leser en e-post eller ser på en webside. Det er ikke den fullverdige øye-sporing som ryktes – men det er et skritt i den retningen.

En annen funksjon som gjør det mulig å administrere Samsung Galaxy SIV uten inngrep er bruk av “luftbevegelser.” Dette lar deg kontrollere telefonen ved å flytte hånden over skjermen. uten å berøre det.

Jeg elsker også S-Health-funksjonen som gjør telefonen din til et skritteller uten ekstra maskinvare eller tilkoblingsutstyr som kan måle blodtrykk, blodsukkernivå eller andre vitale tegn. For eksempel er det en enhet som heter S-Band som måler hjerterytmen.