Samsung Galaxy S4 gjennomgår ekstrem testing

Han Samsung Galaxy s4 når virkelig utrolige salgstall. Vi står utvilsomt overfor en førsteklasses terminal. Takket være den plastiske finishen, føles terminalen veldig lett i våre hender så vel som motstandsdyktig og veldig, veldig komfortabel. I tidligere innlegg har vi allerede vist deg flere torturtester utført på den nye Samsung-terminalen, men vi forsikrer deg om at ingen er som den vi vil dele i dag. En interessant og forseggjort video der det koreanske flaggskipet blir utsatt for de tøffeste og mest utenkelige testene. Vil du vite resultatet? Ikke gå glipp av videoen som vi viser deg nedenfor.

Samsung Galaxy S4 gjennomgår en tøff test

Samsung Galaxy S4 gjennomgår ekstrem testing

Og det er med liten tykkelse og vekt at dette Samsung Galaxy s4, er det veldig normalt å tenke at terminalen ikke kunne tåle noen form for ulykke. Men i denne videoen vil du kunne bekrefte førstehånds enhetens store motstand.

For å være mer spesifikk, er det verdt å si at videoen er produsert og lastet opp til nettverket av Samsung selv. Det er tydelig at kommer fra videoen til selskapet selv, denne Samsung Galaxy S4 vil amortere alle slag veldig bra, men selv om det har forlatt oss ganske overrasket.

Uten å underholde deg mye mer og slik at du kan bekrefte det med egne øyne, lar vi deg den nevnte videoen.

Med dette ønsker de fra Samsung å demonstrere på best mulig måte den store motstanden som deres nye terminal tilbyr mot enhver type slag. Uten tvil en flott kampanje som kunne tiltrekke mange kjøpere som fortsatt var i tvil om å få denne Samsung Galaxy S4 eller ikke.