Samsung Galaxy S4 gratis på Google Play og med ulåst bootloader

Samsung Galaxy S4

En av de første informasjonsbomber i Google I / O 2013. I løpet av denne morgenen hadde det gått rykter om det Google Du kan gi Google I / O-deltakere en gratis koreansk terminal med startlasteren ulåst med en aksjeversjon av Android, det vil si uten spor av Touchwiz.

Men bomben har ikke vært bekreftelsen på denne nyheten, men Google har nettopp oppnådd en avtale med Samsung om å kunne selge Samsung Galaxy s4 i Google play Med Bootloader ulåst, gratis og med en lagerversjon av Android.

Det ser ut til at versjonen som vil være til stede i Google-butikken vil være 16 GB, og vi antar det med Snapdragon-prosessoren. Det ser imidlertid ut til at det er to ulemper med denne modellen, på den ene siden har vi den mindre kraftige versjonen og til en noe høy pris, € 649. Uansett for de som snakket om a Nexus 5 Denne avgjørelsen fra Google er veldig lik den fordi den gjør tilgjengelig for brukere som ønsker en ren Android-opplevelse en veldig kraftig terminal om ikke den kraftigste på markedet.

Google play

Vi husker at alle fordelene med Nexus-programmet, blant annet emnet for raske systemoppdateringer og uten å gå gjennom produsenten, vil være tilgjengelige i denne Samsung-terminalen distribuert av Google.

Denne terminalen forventes å være tilgjengelig kl Google play fra 26. juni.