Samsung Galaxy S4, grundig analyse

Samsung Galaxy SIV

Med Samsung Galaxy SIV, Samsung styrker målet om verdensherredømme i smarttelefonmarkedet. Enheten har Android 4.2 Jelly Bean, selv om materialene som ble brukt til konstruksjonen har fått Samsung Galaxy SIV til å virke som et leketøy sammenlignet med det imponerende. HTC One og alltid ønsket Iphone 5. Men sammen med sin firekjerneprosessor, med sin fargerike og intense 5-tommers HD-skjerm, med 13 megapiksler kamera, og en enorm mengde nyskapende og ekstra programvare, gjør Samsung Galaxy SIV den kraftigste smarttelefonen i verden i dag, eller en av de viktigste.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

For å begynne å gjøre en grundig analyse av en terminal som Samsung Galaxy SIV Vi må stille oss følgende spørsmål: Hva er Samsung Galaxy SIV ikke i stand til? i stedet for å liste opp tingene den er i stand til å gjøre. Dette er fordi fordi vi generelt vil ha en terminal som den som er foreslått av Samsung, før vi svarer på det første spørsmålet enn det andre. Husk at den koreanske terminalen har en 1080p-skjerm, en veldig kraftig prosessor, en infrarød port for TV-kontroll. I tillegg til alt det har kameraer av høy kvalitet, med innovative og kraftige programvarefunksjoner, øyeblindhet for å kontrollere telefonen, bevegelseskontroll. Og det har også som de to viktigste rivalene mangler, utvidelse av internt lagringsminne gjennom microSD-kort og det avtakbare batteriet.

Design og konstruksjon

Gjennom tiden som Samsungs Galaxy S-linje har vært hos oss, var – og er – en av de største klagene som produsenten tilskrives sin plastkonstruksjon og det mest spinkle aspektet når det gjelder design siden mange anser det for å være De kommer til kort sammenlignet med premium-rivalene Apple og HTC.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

Nei, Samsung har alltid påpekt at den gjennomsnittlige Android-brukeren ikke legger merke til materialene som aluminium eller glass som brukes til bygging av en smarttelefon, og at han mer oppmerksomhet på enhetens generelle bruk. Imidlertid har telefonprodusenten også gjort et forsøk på å legge til mer “raffinerte” detaljer til Samsung Galaxy SIV.

Samsung Galaxy SIV vs Samsung Galaxy SIII

Derfor, hvis vi sammenligner den med Samsung Galaxy SIII, direkte stamfar til den nye Samsung-telefonen, finner vi ut at startknappen er mer rektangulær og med detaljer i metallisk imitasjonsfinish. At strømknappene og volumkontrollen har en bedre finish enn forgjengeren i tillegg til å presentere mindre buede linjer enn forrige Samsung-smarttelefon. Selv om det er sant at utformingen av den nye SIV synder å være for lik SIII, må vi ikke unnlate å fremheve disse små detaljene som tilsynelatende gir den en mer premium visjon.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

Dimensjonene og vektene til Samsung Galaxy SIV de er nesten sporet til forgjengeren, selv om en stor prestasjon av Samsung har vært å introdusere en 5-tommers skjerm på samme plass som tidligere har okkupert en 4,7-tommers skjerm. I tall har vi igjen at Samsung Galaxy SIV Den er 136,6 x 69,8 x 7,9 millimeter og veier bare 130 gram. En veldig håndterbar telefon som hvis vi også legger til den høye ergonomien som den koreanske terminalen presenterer, er veldig enkel å bruke med en hånd.

maskinvare

Det første som skiller seg ut Samsung Galaxy IV Det er den store 5-tommers skjermen med en oppløsning på 1920 × 1080 (FullHD). Dette gir en piksletetthet på 441 ppi høyere enn iPhone 5 (321ppi) og noe lavere enn HTC One (468 ppi). Selv om jeg ikke vet særlig godt om denne krigen om pikktettheter gir mening eller ikke fordi, som vi alle allerede vet, har det menneskelige øyet en grense på 300 ppi for å kunne skille det. Selv om det er bra å gjennomgå disse forskjellene for å vite hvor langt innovasjonsgraden for hver modell når, selv om den ikke ved normal bruk påvirker det på noen måte.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

Teknologien som skjermen på Samsung Galaxy XIV Det er SuperAMOLED HD, som gir en høy metning på fargene som presenteres i tillegg til veldefinerte kanter og detaljer. Samsung i denne modellen har prøvd å rette opp noen klager som har strømmet på SuperAMOLED-skjermene sine med tanke på metning, for eksempel grønnfarge. For dette har den prøvd å gjøre en ny kalibrering som prøver å løse disse problemene, tilsynelatende har den lyktes, eller i det minste er det følelsen vi oppfatter.

Også noe som ikke har kommet særlig mye ut i media på skjermen til Samsung Galaxy SIV er at den har samme teknologi som Nokia Lumia som gir brukeren muligheten til å bruke smarttelefonen med hanske. Til sistnevnte må vi legge til at det er det første enheten på markedet med Gorilla Glass 3, som gjør det til en veldig attraktiv terminal sett fra skjermsynet.

Når det gjelder prosessoren, må vi indikere at den koreanske terminalen har to versjoner, en med Snapdragon 600 ved 1,9 GHz med 4 kjerner, og en versjon med Exynos 5 Octa med henholdsvis 4 + 4 kjerner på 1,6 og 1,2 GHz . I begge tilfeller er RAM-en 2 GB.

Kameraene som den koreanske terminalen presenterer er konvensjonelle kameraer på 13 Mpx hoved og 2 Mpx for. Ved å si konvensjonelle mener vi ikke på noe tidspunkt at de er middelmådige kameraer. Vi gjør det på denne måten for å skille dem fra noe mer innovative kameraer som HTC-modeller og bruk av ultrapiksler.

Lagringskapasiteten til Samsung Galaxy SIV De varierer fra 16 GB til 64 GB, og går gjennom mellomversjonen av 32 GB, og som i alle tilfeller kan utvides gjennom microSD-kort på opptil 64 GB.

Batteriet som bringer oss Samsung Galaxy SIV Det er 2600 mAh, som er 20% høyere enn for Samsung Galaxy SIII (2100 mAh), så det må antas at selv om skjermen er økt, prosessorens kraft og med den har økt forbruket, autonomi for begge terminalene er lik.

Når det gjelder tilkoblinger, er den koreanske terminalen overflødig, og presenterer alle mulighetene som finnes i dag i markedet og bruker i alle tilfeller de nyeste versjonene for dem, noe som gir forbedringer i forbruk og hastighet på disse. (WiFi, Bluetooth, DLNA, osv …)

programvare

Operativsystemet som utstyrer Samsung Galaxy SIV Det er Android 4.2.2 selv om det er veldig sterkt sammensatt av TouchWiz-grensesnittet. Fordelene og ulempene med å ha et mer eller mindre påtrengende produsentlag som lar OS være i bakgrunnen, er et tema som diskusjonen aldri vil gi oss en løsning på. Noen mennesker vil like det, og andre vil hate det. En generell ide i markedet om Samsung TouchWiz er imidlertid at den alltid har virket eldre og mindre sofistikert enn for eksempel HTC Sense. Og denne siste ideen blir fremhevet hvis vi ser kvaliteten på HTC Sense 5. Imidlertid er mengden ekstra programvare som inkluderer Samsung Galaxy SIV Det er verdt å nevne og gir terminalfunksjonene som ingen konkurrent har.

For eksempel har Samsung alle snarveier til konfigurasjonsemner på det samme nettstedet, og kan velge dem vi virkelig trenger som vi ser på bildet. Dette er et fremskritt i forhold til hva ren Android tilbyr.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

I temaet Samsung tastaturer gir det oss muligheten til å bruke Samsung- eller Swype-tastaturet, så det er opp til brukeren å bruke det ene eller det andre. Når det gjelder temaet på låseskjermen, finner vi at i denne delen har ikke Samsung ønsket å røre for mye det Android allerede tilbyr.

Samsung Galaxy SIVSamsung Galaxy SIV

Siden presentasjonen av Samsung Galaxy Note II finner vi i all Samsung-programvaren en modus kalt Easy Mode som er aktivert under den første oppstarten av smarttelefonen, og som ikke mer skjuler for brukeren det store antallet tilgjengelige alternativer for Android og TouchWiz. en gyldig opplevelse for normal bruk av enheten.

Som vi allerede har fortalt deg for lenge siden, bortsett fra alt som er beskrevet så langt, har Samsung Galaxy SIV en serie applikasjoner, ikke veldig godt integrert, ja, som gir en stor verdi tilført den koreanske terminalen

konklusjon

Hva vi liker med Samsung Galaxy SIV

  • 5-tommers Full HD-skjerm
  • Prosessor 4 kjerner ved 1,9 GHz eller 8 kjerner ved 1,6 / 1,2 GHz.
  • Android 4.2.2
  • 13 Mpx kamera.
  • Full HD-video på begge kameraene
  • Samsung smarte funksjoner

Det vi ikke liker med Samsung Galaxy SIV

  • Mangel på Dual Flash
  • S-penn ikke inkludert

via: Cnet