Samsung Galaxy S4 gull, Samsung kommer på bilen i kjølvannet av Apple

Samsung Galaxy S4 gull, Samsung kommer på bilen i kjølvannet av Apple

Samsung Galaxy S4 gull

Det er normalt at en smarttelefon slippes i et grunnleggende fargespekter ved lanseringen for deretter å utvide dette fargebarget ved å legge til forskjellige og nye farger. Dette har allerede skjedd for eksempel med Samsung Galaxy S3. Nå ser det ut til at Samsung velger å legge til en ny farge i utvalget av farger som er tilgjengelig for Samsung Galaxy s4.

Og nå er det på tide å inngå kontroverser siden fargen som Samsung har valgt for å legge til flaggskipet, er ingen ringere enn gylden. Og vi snakker om kontrovers fordi det er litt mistenkelig at denne fargen er lagt til av Samsung etter at Apple lanserte denne iPhone 5S nettopp i denne fargen (pluss den tradisjonelle sort / hvitt).

Samsung Galaxy S4 gull

Diskusjonen er hvem som før tenkte på nevnte farge som en mulighet for terminalene deres, men selvfølgelig er fakta klare. Apple var i alle fall foran Samsung siden den ble presentert før. Vi vil aldri vite hvem som ville tenke på ham før gylden som en passende farge for smarttelefoner, men selvfølgelig er det veldig mistenkelig at begge produsenter bestemte seg for det med bare 2 ukers mellomrom.

Hva tror du?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige