Samsung Galaxy S4 i luksusversjon Gull, platina eller rosegull?

Siden i øyeblikket epleverden vi må fortsette å holde oss med ryktene, for for øyeblikket er det ikke noe offisielt med iPhone og iPad, vi kommer til å fortsette å være hos Samsung, fordi koreaneren fortsetter å satse på å tilby oss de beste klærne sine, og i dette tilfellet Samsung Galaxy s4 Han er valgt denne gangen til å kle seg nøyaktig i luksus. Som vi allerede fortalte deg den gang med iPhone 5, i dette tilfellet har Samsung Galaxy S4 en luksusversjon, og i dette tilfellet er den kledd i gull, platina eller rosegull for anledningen, og spesielt for de beste lommene , fordi du kunne forestille deg at det ikke er billig.

Egentlig dette deluxe-versjon av Samsung Galaxy S4 Det er den vanlige terminalen til det koreanske selskapet i sin gratisversjon, og det markedsføres i basisversjonen, det vil si der et gullbelegg av foringsrøret er inkludert til en pris av ikke mindre enn 1700 pund sterling, så vi snakker over € 2000. Selv om dette høres veldig overdreven ut for en telefon som faktisk er rundt € 700 gratis, er sannheten den for være en luksusutgaveDet er virkelig ikke så dyrt.

Misforstå ikke, krisen har rammet meg også, og hvor mye, men å sammenligne den med de mer enn € 10.000 som i mange tilfeller koster luksusterminaler av andre merkerI dette tilfellet ser det ikke ut til at det er for overdreven. Selv om du skal skaffe dem, må du legge til mye penger. Og sannheten, det overbeviser meg absolutt ikke, men sikkert mange VIP-er hvis de liker å skryte av en luksuriøs terminal.

Mer info | Goldgenie