Samsung Galaxy S4 La Fleur, avduket ny rød farge

Samsung-Galaxy-S4-La-Fleur-Red Front

I dag en utgave av Samsung Galaxy S4 La Fleur, i dette tilfellet ville det være i rødt, dette faktum oppstår en måned etter at selskapet presenterte i Tyskland Samsung Galaxy S4 mini La Fleur, den nye modellen følger samme design som lillebroren.

Denne modellen vil hovedsakelig være rettet mot det kvinnelige kjønn og kan offisielt presenteres før valentinsdagen (selv om dette ikke er bekreftet) lanserer Samsung hovedsakelig denne serien Fleur i markedene i Europa og Asia, så det er i disse markedene vi bør vente på nyheten om denne lanseringen.

Det er klart at telefonen bare endres i det estetiske aspektet, da den opprettholder den 5-tommers SUPERAMOLED-skjermen med 1080p-oppløsning, et 13-megapiksel bakkamera med LED-blits, Exynos 5 Octa-prosessor, 2 GB RAm og et 2600 mAh batteri.

Med dette trinnet planlegger Samsung å forlenge levetiden til terminalen før den forestående ankomst av det nye flaggskipet, Samsung Galaxy S5 og dermed opprettholde salget av begge terminalene. Det ryktes også at en blank versjon av La Fleur-utgaven også kunne utgis i mars, da det også er antatt at det vil være La Fleur-versjoner av terminalene. Galaxy Core og Galaxy S3 Mini.

Samsung-Galaxy-S4-La-Fleur-rød-bak