Samsung Galaxy S4: lite kjente funksjoner

På dette tidspunktet Samsung Galaxy s4 det er allerede kjent for alle. De aller fleste fans av denne verden kjenner i detalj de viktigste egenskapene til dette nye flaggskipet til Samsung.

Vi vet alle de allerede så populære funksjonene ved å kunne kontrollere Samsung Galaxy s4 med blikket eller dets evne til å bruke både bakkamera og frontkamera samtidig.

Men når dagene går, og brukerne utforsker alt det store antallet alternativer som denne nye Samsung-terminalen tilbyr oss, oppdager brukere nye alternativer som ikke er blitt sitert ennå.

Samsung Galaxy S4 viser oss 10 lite kjente funksjoner

Dette er tilfelle av gutta fra PhoneArena som i sine tester av Samsung Galaxy S4 har oppdaget 10 funksjoner som svært lite er kjent av brukere. For å vise oss noen av dem på best mulig måte, har de bestemt seg for å lage en fantastisk og komplett video som vi viser deg nedenfor.

Blant resten av disse funksjonene finner vi også støtte for MHL 2.0 i tillegg til et sikkerhetsassistentalternativ for kontakter.

Samsung Galaxy S4, sjeldne funksjoner

Vi er sikre på at det er mange flere funksjoner i denne Samsung Galaxy s4 som mange av oss fremdeles ikke er klar over.

Derfor ber vi, som i de aller fleste tilfeller vi vanligvis gjør, om samarbeidet med leserne våre, slik at de kan gi flere “ukjente funksjoner” i denne Samsung Galaxy S4.

Hvilken uvanlig funksjon kjenner du til i Samsung Galaxy s4?.